à la carte

Een héél wijze chef heeft ooit gezegd: “Cuisiner est un art et créer de l’art exige de la patience”. (Koken is een kunst en kunst creëren vraagt geduld) Geachte gast, om u beter te kunnen bedienen, vragen wij u om maximum 3 voorgerechten en maximum 3 hoofdgerechten per tafel te nemen. Vanaf 8 personen vragen wij om een menu te kiezen. Al onze gerechten bevatten alle allergenen. (zie uitleg onderaan de kaart) Voorgerechten Klassiekers Huisgemaakte pastei van ganzenlever met compote van appeltjes en pistache La terrine de foie d’oie fait maison, compote de pommes et pistaches € 35 Kreeftensla met truffelvinaigrette (per 2 pers) La salade de homard à la vinaigrette au jus de truffes € 45/p.p. Heldere soep Le consommé du jour € 13 Kreeftenroomsoep La crème de homard € 16 Gepofte aardappel met kaviaar La pomme “Moscovite” au caviar € 120 Kaviaar Oscietre (60g) Le caviar Oscietre € 165 Seizoensgebonden suggesties Op vel gebakken zeebaars met blanke boter met rozijntjes Le bar de ligne, beurre blanc aux raisins € 32 Op vel gebakken zeebaars met morieljes Le filet de bar de ligne aux morilles € 35 Carpaccio van rode gamba’s met champagnedressing en kaviaar Le carpaccio de gamba’s rouges au champagne et caviar € 60 Asperges met gepocheerd eitje, grijze garnalen en mousselinesaus Les asperges à l’oeuf poché, crevettes grises et sauce mousseline € 28 Asperges met truffels Les asperges à la vinaigrette aux truffes € 40 Asperges met Iraanse kaviaar Les asperges au caviar d’Iran € 58 Gebakken ganzenlever met morieljes L’ escalope de foie d’oie aux morillesalsamico € 40 Gebakken ganzenlever met asperges L’escalope de foie d’oie aux aspergest balsamico € 35 Carpaccio met zwarte truffels Le carpaccio aux truffes € 52 Roereitje met zwarte truffels Les oeufs brouillés aux truffes € 50 Hoofdgerechten Klassiekers Gebraden kreeft met blanke boter van koningskruid en tomaten Le homard rôti au four, beurre blanc au basilic et tomates € 75 Zeetong met kriekenbier en grijze garnalen La sole à la Kriek aux crevettes grises € 40 Zeetong met champagnesaus en kaviaar La sole au champagne et caviar € 105 Gegrilde tarbot met warme vinaigrette van koningskruid en tomaten Le turbot grillé, vinaigrette chaude de basilic et tomates € 62 Gestoomde tarbot met spinazie en gewelde boter met mosterd Le turbot, Beurre Nantais à la moutarde € 62 Melklam met seizoensgroenten L’agneau de lait rôti nature, légumes de saison € 35 Melklam met Provençaalse kruiden en ratatouille (per 2 personen) L’agneau de lait rôti aux herbes accompagnée de ratatouille (par 2 cts) € 38/p.p. Ossehaas met verse ganzelever en truffels Le filet de boeuf au médaillon de foie gras et truffes € 55 Chateaubriand met Bordelaise en mosterd (per 2 pers) Le chateaubriand à la Bordelaise, parfumé à la moutarde (par 2 cts) € 33/p.p. Seizoensgebonden suggesties Ossehaas met morieljes en zwarte truffels Le filet de boef aux morilles et truffes € 55 Op vel gebakken zeebaars met blanke boter met rozijntjes Le filet de bar de ligne, beurre blanc aux raisins € 40 Op vel gebakken zeebaars met morieljes Le bar de ligne aux morilles € 46 Kreeft met asperges en morieljes Le homard aux asperges et morilles € 90 Kalfszwezeriken met roomsausje Les ris de veau, sauce Ivoire € 40 Kalfszwezeriken met morieljes en roomsausje Les ris de veau aux morilles, sauce Ivoire € 48 Kalfszwezeriken met zwarte truffels Les ris de veau aux truffes € 50 Aan alle « gehaaste » gasten : Het is voor de chef geen probleem uw maaltijd snel te laten vooruitgaan. U begrijpt zeker wel dat dit echter niet kan indien u veel verscheidene gerechten kiest. Immers, onze sauzen staan niet klaar in potjes. ze worden allemaal à la minute gemaakt. Bent u gehaast ? Kies dan voor één van onze menu’s. Hebt u last van een allergie? Geen nood, we kunnen uw gerechten hiervoor aanpassen. Wel graag een seintje van u wat wel en niet mag, zodat we weten waarmee rekening te houden. Dank voor uw begrip. Gelieve ons te verontschuldigen indien een bepaalde wildsoort niet voorradig is, aangezien wij enkel werken met ECHT WILD, dus zijn we afhankelijk van wat de weidelijke jagers schieten. Tevens dient u er nota van te nemen dat wij niet verantwoordelijk kunnen worden gesteld indien u bij het verorberen van uw wildgerecht een hagelkorrel aantreft.